Business Coaching

Coaching sker hver dag – mellem to eller flere mennesker, som en aktiv dialog, der skaber en forandring for det enkelte menneske. Det kan være en effektiv mulighed for øget personlig handlekraft og indsigt i egne styrker og udviklingsmuligheder.

Coaching handler om målrettet personlig udvikling og foregår i en samtaleproces, hvor fokus er positivt, fremadrettet og konstruktivt. Gennem refleksioner over egen adfærd giver samtalen mulighed for at få øje på dine vaner og mønstre. Det bliver tydeligt, hvad der ligger under hverdagens handlinger og antagelser. Det bliver det også klarere, hvordan du kan justere din adfærd, så du opnår den forandring og resultater du ønsker.

Coaching

Vi tilbyder coaching som en effektiv mulighed for øget personlig handlekraft og indsigt i egne styrker og udviklingsmuligheder.

Hvordan

Vi arbejder meget tæt med den enkelte person i et forløb på 1-3 uger 3 timer i alt. Vi arbejder sammen på at udvikle en plan.

Hvor

Vi coacher i København og omegn. Der er også mulighed for få coaching på vores kontor på Østerbro, eller per telefon til Fyn/Jylland.

Hvad kan vi tilbyde?

Coach,

“Vores mission er at frigøre det potentiale, der findes i ethvert menneske, ved at udvikle den emotionelle intelligens, skabe balance og frigøre energi gennem selvindsigt. Udgangspunktet for vores virke er at tilbyde værktøjer til selvindsigt, der hjælper dig til at opnå og fastholde balance i alle livets forhold. Til gavn for det personlige overskud, helbredet og samværet med andre.”

Coach, Bjarne Nybo

HRpeople tilbyder enkeltstående kurser eller længere kursusforløb inden for:

  • Lederskab
  • Mindfulness
  • Stress håndtering
  • Work-Life balance
  • Motivation
  • Teambuilding
  • Medarbejderpræstation