Ansøgningsprocessen

Modtagelse og indkaldelse

Vi evaluerer løbende alle ansøgninger og igangsætter de aktive processer, der skal til få at få afstemt om ansøgeren matcher job-og personprofil til jobbet. I denne efterfølgende proces inviterer vi de udvalgte ansøgere til 1. møde.

Hvis en kandidat som har modtaget vores beskrivelse af rekrutteringsprocessen ikke har hørt fra os inden for 3 uger har vi og kunden (virksomheden) valgt at gå videre med andre ansøgere i puljen. Typisk ligger disse kandidaters kvalifikationer og erfaringer udover de opstillede ønsker for stillingen.

Værdierne skal afstemmes

Første samtale har til formål at sikre, at dine faglige kvalifikationer passer til jobbet. Endvidere skal den give dig et indtryk af virksomheden og selve jobbet. Samtalen vil tage ca. 45 min.

Anden samtale har til formål at sikre, at du som person passer til jobbet. Vi præsenterer jobbeskrivelsen som bekræfter de succeskriterier, der er opstillet i stillingen og går mødet som forventet vil vi bede dig udfylde en personanalyse, som vi bruger som grundlag for den sidste samtale om dine personlige egenskaber og dine værdier.