Rekruttering & search

lille

Få hjælp til rekruttering. HRpeople har mere en 20 års erfaring med rekrutteringer. Vi tilbyder en rekrutteringspakke til enkeltstående rekrutteringer eller I kan booke en Recruiter, hvis I skal have flere stillinger besat. Rekrutteringspakken dækker over forventningsafstemning, søgeproces og ansættelse af kandidat.

Typisk tager en rekruttering hos HRpeople 1-2 måneder.

Et rekrutteringsforløb er tilpasset virksomhedens behov. Derfor sikrer vi på forhånd, at vi kender jeres produkt/service, kultur, ledelse og vision for at kunne repræsentere det overfor kandidaten.

I rekrutteringen af en kandidat benytter vi search i vores netværk, som er opbygget gennem de sidste 20 år. Som kunde hos HRpeople får du en kandidatoversigt, så du løbende har overblik over processen.

I rekrutteringsprocessen benytter vi forskellige profiltests, persontypetests og brug af annonceringsmuligheder, som aftales specifikt for den enkelte opgave.

lille

Vi løser rekrutteringer indenfor HR, Salg og Administration på alle niveauer i virksomheden:

  • HR: Vi kan rekruttere alt fra jeres kommende HR konsulent til HR direktøren. HR har været vores metier de seneste 20 år, og vi kan derfor rekruttere HR-folk på alle niveauer.
  • Salg: Der er rigtig mange rekrutteringsfolk, som finder sælgere, der i princippet kan være dygtige sælgere i deres nuværende job, men som ikke rigtig lykkes i det næste. For at finde de medarbejdere, som lykkes bedst hos jer og som har lyst til at blive i jobbet, kræver det noget mere.Vi har i HRpeople udviklet et særligt værktøj, der gør det muligt at finde sælgere, der netop passer til jeres virksomhed. Det betyder, at de kandidater vi finder, reelt vil lykkes med resultaterne.
  • Administration: HRpeople har mange års erfaring med rekruttering indenfor administration og økonomi og har derved en stor emnebank med kvalificerede kandidater.

Book en recruiter

Ved flere ansættelser kan man med fordel få hjælp til rekrutteringer ved at booke en recruiter, som kan arbejde både eksternt eller in-house efter ønske.

I stedet for at betale for en rekrutteringsopgave, betales et månedligt honorar. Denne løsning er særlig fordelagtigt, hvis der er behov for mere en to rekrutteringer af gangen.

Recruiteren har adgang til forskellige testværktøjer samt emnebank i HRpeople regi. Der trækkes også på vores erfaring og tilgang til annoncering på jobportaler og sociale medier.

Derudover indgå muligheden for search i såvel ind- og udland og at recruiteren anvender vores HRpeople system, så vi sikre GDPR overholdelse.

lille

Vores rekrutteringsproces

HRpeople rekruttering rekrutteringsrpoces search

Vores rekrutteringsproces fremgår af ovenstående skema. Forløbet tilpasses altid den enkelte virksomheds behov og ønsker. Vi starter dog altid med at afstemme forventninger i forhold til kandidatprofil og hvorledes vi skal søge efter kandidater. Vi udarbejder stillingsopslaget og slår stillingen op eller der påbegyndes et search arbejde – alt afhængt af vores aftale. I søgeprocessen afholder vi 1 og evt. 2. samtale med kandidater og gennemføre test, hvis aftalt. I kan læse mere om fordelen ved test på vores blog/link. Dernæst præsenteres et antal kandidater og sidste samtale afholdes i virksomheden. Når rette kandidat er valgt og ansat afsluttes rekrutteringen og vi giver afslag til øvrige kandidater.

IF YOU THINK RECRUITING IS EXPENSIVE, WAIT UNTIL YOU HIRE THE WRONG ONE