Hjælp til rekruttering i København

Få hjælp fra et rekruttering firma i København og omegn!

Som rekruttering firma i København med mere end 20 års erfaring, har vi hjulpet med at løse de fleste opgaver inden for rekruttering. Vi har stor respekt for, at alle rekrutteringer er unikke og stiller forskellige krav til både forløb og indhold.

Derfor arbejder vi altid tæt med dig som kunde i processen og prioriterer den løbende kontakt, som en vigtig del for at komme godt i mål med det rigtige match.

Når vi yder hjælp til rekruttering i København og omegn, så sikrer vi dig det bedste match ved, at vi arbejder bredt med de faglige kompetencer hos kandidaten og de personlige værdier og præferencer i forhold til virksomhedens ledelsesform og kultur. Vi har fokus på fastholdelse af den dygtige nye medarbejder, og giver dig derfor gerne sparring i onboardingen.

Lige som alle andre har recruitere og HR-konsulenter også præferencer for de områder, de foretrækker at arbejde med. Vi har valgt at fokusere på følgende stillingstyper, som vores specialer, når vi som rekrutteringsfirma hjælper med rekrutteringen:

  • Salg – på alle niveauer
  • Administration og Regnskab – til manager niveau.
  • HR – på alle niveauer

Find den nye medarbejder med et rekrutteringsforløb

Gennem et rekrutteringsforløb hos HRpeople vil I få professionel udarbejdelse og opsætning af jobannoncer, der tiltrækker de rigtige kandidater til stillingen. Derudover:

  • En bred afdækning af kandidaten med match af faglige kompetencer og personlige præferencer i forhold til virksomheds ledelsesform og kultur.
  • Referencetagning – tilpasset kandidatens profil – ikke præfabrikerede spørgsmål!
  • Personanalyse tilpasset stillingstypen (salg, ledelse, administration) og med feedback og rapport til kandidat og virksomhed.
  • Præsentationsblad udarbejdet på finalekandidater, som klæder både dig og kandidaten på til samtalen
  • Sparring på finalekandidaterne. I rekrutteringsforløbet ser vi på, hvilke faktorer der er vigtige for den enkelte kandidat og for virksomheden ved ansættelse og i samarbejdet.
  • Gode råd til onboardingen og fremadrettet fastholdelse af den valgte kandidat. Et rekrutteringsforløb tager typisk 6-8 uger og du betaler først, når vi har fundet den rigtige kandidat. Vi stoler på vores evner til at levere i rekrutteringsforløbet! Til gengæld benytter vi search i forløbet, hvis det bliver nødvendigt, eller hvis du har en interessant kandidat, du ønsker, vi skal tage fat i for dig.
  • Vores honorar for rekrutteringsforløbet: 12% af bruttoårslønnen.

IF YOU THINK RECRUITING IS EXPENSIVE, WAIT UNTIL YOU HIRE THE WRONG ONE

Lej en Recruiter og få hjælp til rekruttering af dine medarbejdere

Lej en recruiter, og få hjælp til rekruttering af dine nye medarbejdere! Ved rekruttering af flere medarbejdere kan du med fordel leje en recruiter, som kan arbejde eksternt eller in-house efter ønske.

I stedet for at betale for den enkelte rekrutteringsopgave, betales et månedligt honorar. Denne løsning er særlig fordelagtigt, hvis der er behov for mere end to rekrutteringer ad gangen.

Når du lejer en recruit, får du en erfaren hr konsulent, der har adgang til testværktøjer samt emnebank i HRpeople regi. Der kan også trækkes på tilgang til annoncering på jobportaler/sociale medier, så de rigtige kandidater får lyst til at søge.

Derudover indgår muligheden for search i såvel ind- og udland.

Når du lejer en recruiter til rekruttering af medarbejdere kan han eller hun arbejde via HRpeoples recruiter- system, hvis der bliver behov for at sikre overblik og overholdelse af GDPR i rekrutteringsforløbet af dine nye medarbejdere.