Lej en HR konsulent

Eksterne HR konsulenter er en effektiv måde at supplere egne ressourcer på.

Mangler I en hel, halv eller kvart HR hjælp i en periode, så har vi dygtige og stærke HR-profiler, som kan træde til som:

 • HR-konsulent
 • HR-Generalist
 • HR-Business Partner
 • HR-Recruiter
 • HR-Manager/Chef
 • HR-Direktør

Som eksterne HR specialister kan vi altid hjælpe jer med jeres human ressource arbejde!

Ring til os og lad os drøfte, hvordan I ønsker, vi skal styrke og supplere jeres virksomhed i en interimløsning inden for HR.

Alle vores profiler har mange opgaver under huden og matcher altid den kvalitet, I efterspørger – og lidt til.

Derudover er det vigtigt for os, at vi altid tilpasser vores tilgang til arbejdet efter jeres forhold. Det hænder også, at vi kan bidrage med den erfaring, I mangler, på meget kort tid.

En af de helt store fordele ved interimløsningen er fleksibiliteten. Vi kan som eksterne HR specialister være klar og træde til inden for kort tid – og på jeres vilkår.

I undgår de kontraktuelle risici som ved en ansættelse og alle omkostningerne for interimet er lagt ind i den faste timepris til jer.

Derfor kommer der ingen yderligere omkostninger ved f.eks, sygdom, barsel, kurser, oplæring.

Hvornår har I behov for en ekstern HR konsulent?

Eksterne HR konsulenter hjælper med de HR opgaver, som I ikke selv har mulighed for at varetage i jeres virksomhed. For som leder af en virksomhed er der nogle minimumskrav til hvilke HR opgaver, man bør have fokus på og sikre sig gennemførelse af.

Der er både de lovpligtige HR opgaver, men ikke mindst også de HR opgaver som ikke er lovpligtige. Dette er de opgaver, som er motiverende for medarbejderne og som dermed sikrer, at I som virksomhed når i mål med jeres ønskede resultater.

Til højre har vi derfor lavet en HR tjekliste over de HR opgaver, der som minimum bør varetages for at sikre den forretningsmæssige succes. For når jeres medarbejdere trives, er det lettere at nå virksomhedens mål!

En ekstern HR konsulent kan altid være behjælpelig med at gøre HR arbejdet overskueligt og nemt for jer!

Kontakt os på mail amv@hrpeople.dk eller telefon 7023 2301 og hør hvordan, vi kan hjælpe jeres virksomhed!

Ekstern HR konsulent og HR specialist

Brug HR Tjeklisten forneden til at vurdere, hvornår din virksomhed har brug for en ekstern HR konsulent. Hvor mange af disse opgaver kan I krydse af på listen?

 1. Den lovpligtige APV (arbejdspladsvurdering), som skal gennemføres hvert 3. År? Er den blevet gennemført?
 2. Drømmer I om at være en af de bedste og mest succesfulde virksomheder i Danmark? Eller bare én af de virkelig gode?
 3. Er det blevet tid til jeres næste MUS (MedarbejderUdviklingsSamtale)?
 4. Coaching: Hvordan er chefens (eller chefernes) forhold til medarbejderne?
 5. Har I en personalehåndbog? Eller er den I har, i en flosset form?
 6. Er jeres ansættelseskontrakter up to date? Har I brug for én til papirarbejdet, når en ny medarbejder skal ansættes? Eller er det blevet tid til at få gennemgået jeres ansættelseskontrakter?
 7. Kender jeres medarbejdere virksomhedens strategi? Sommetider er et strategiforløb nødvendigt, hvor læring og kommunikationen til medarbejderne er tænkt med fra start.
 8. Arbejder du og dine medarbejdere mere hjemmefra? Måske der er behov for at arbejde med de område, der sikre en succesfuld distanceledelse. Den eksterne HR konsulent hjælper jer på vej!