Hjælp til HR-administration

HR-administration

HR-administration spiller en vigtig rolle i de fleste virksomheder. HR-administration håndterer nemlig alt dét, der har noget at gøre med virksomhedens personale og personaleforhold.

Arbejdet indeholder derfor traditionelle HR-opgaver såsom ansættelse af medarbejdere og håndtering af personalesager.

Dette kunne eksempelvis være at udarbejde jobopslag og identificere de rette medarbejdere til jobbet gennem forskellige personlighedsanalyser. Derudover kan ledersparring og lederudvikling også indgå som del af den typiske HR-administration.

De fleste større virksomheder har en HR-afdeling, som arbejder med alle disse ting internt i organisationen. HR-afdelingen sørger for at have tjek på alle reglerne indenfor HR-jura, rekruttering og alt det andet med relevans for human ressources. Dette sikrer, at forholdene for medarbejderne er optimale og i øvrigt følger den gældende lovgivning.

Det er dog ikke alle virksomheder, som er store nok til at have deres egen HR-afdeling. For mange mindre virksomheder kan det derfor give mening at hyre en ekstern HR-konsulent, der som HR business partner kan varetage virksomhedens vigtige HR-opgaver.

Hjælp til HR-administration

Få hjælp fra HRpeople til din virksomheds HR-arbejde

HR-administration spiller en vigtig rolle i, at din virksomhed kan fungere optimalt. HRpeople er specialiserede som HR business partnere, og vi har mange års erfaring med HR-opgaver indenfor følgende områder:

HRpeople kan hjælpe med alt HR-arbejde, lige fra rekruttering og medarbejderforhold over løn og ansættelsesforhold til lederudvikling og -coaching.

Vi kan håndtere og hjælpe hele din personaleadministration. Vi hjælper dig med at finde de bedste medarbejder til din virksomhed, så du kan fokusere på at drive din virksomhed.

Når du arbejder sammen med os som din virksomheds HR business partner, får du skræddersyede HR-løsninger, som bedst muligt understøtter din virksomheds behov.

Kontakt os i dag på mail: amv@hrpeople.dk eller telefon 7023 2301 og hør hvordan, vi kan hjælpe jeres virksomhed!

Der er mange fordele ved ekstern HR-administration

Når du får hjælp til din virksomheds HR-administration, får du specialisthjælp fra en erfaren HR-ekspert.

Den eksterne konsulent kender til lovgivning omkring ansættelsesforhold og personalejura og har erfaring med forskelligartede HR-sager.

Hvis din virksomhed ikke har en HR-afdeling, og der skulle opstå en personalesag, kan det hurtigt blive til en dyr affære!

Det samme gælder, hvis din virksomhed ansætter en person, som alligevel ikke er den rette til jobbet, og I bliver nødt til at afskedige vedkommende.

Hvor mange penge, besvær, stress og ekstra arbejdstimer kan du som leder i din virksomhed potentielt spare, hvis du hyrer en ekstern HR-specialist til at rådgive dig omkring virksomhedens personaleforhold, så du undgår belastende personale issues?

Ved at arbejde sammen med en ekstern HR business partner, som er specialiseret i human ressources, er der ikke behov for et internt HR-team i din virksomhed.

Derved sparer du penge, mens du på samme tid får det fulde udbytte fra HR-sparring.

Samtidig kan du vælge kun at hyre konsulenthjælp til lige netop den problemstilling og opgave, som du har brug for hjælp til i din virksomhed.

Fordelene er mange. Kontakt os i dag og hør, hvordan vi kan hjælpe dig i morgen!

Kontakt os i dag på mail: amv@hrpeople.dk eller telefon 7023 2301 og hør hvordan, vi kan hjælpe jeres virksomhed!