Kend din medarbejder – gratis forsmag på personlighedstests

Kend din medarbejder – gratis forsmag på personlighedstests

Det er populært som aldrig før – og nærmest blevet et ’must’ – blandt danske virksomheder at bruge personlighedstests. Typisk bruges personlighedstests i forbindelse med rekrutteringsprocessen. Men testene kan også bruges til ansatte for at få et billede af medarbejdernes personlighed og adfærd med henblik på personlig udvikling eller værdiskabelse. Personlighedstests skaber et overblik over og indsigter i medarbejderens styrker og potentialer rent personlighedsmæssigt.

5 personlighedstest som du kan læder mere om nedenfor:

DISC

MBTI

SHL

Caliper

16PF

Hos HRpeople arbejder vi også med test – vi har et udvalg af virksomhedsanalyser og personanalyser, som vi mener giver mest værdi. Se hvad vi tilbyder – klik her.

Hos HRpeople arbejder vi med mennesker i arbejdsmæssige sammenhænge hver dag – vi er specialister i HR- og medarbejderforhold. I forbindelse med forebyggelse imod mental mistrivsel på arbejdspladsen, benytter vi os af flere forskellige værktøjer, som inkluderer DiSC personlighedstest, Coaching & lederudvikling, MUS (medarbejderudviklingssamtale), APV (arbejdspladsvurdering) og medarbejderudvikling.