Personprofiltests og -analyser

Vi mennesker har forskellig adfærd, fordi vi har forskellige præferencer, motivationsfaktorer, behov og prioriteter i vores interaktion med andre – også på arbejdspladsen. Kendskab til og forståelse af en profil kan give ledere og konsulenter et optimalt værktøj til at sikre det rigtige valg.

Personprofiler indeholder motivationsmønstre, IQ-tests, lederprofilsanalyser og tekniske tests, som kan støtte udvælgelsesprocessen af kandidaten. De forskellige tests tilpasses efter netop jeres behov.

DiSC-analyse

Det kræver professionel certificering at arbejde med DiSC.

Vi er certificerede i DiSC-profilen og anvender den som fast del af alle rekrutteringer, i teams og til leder- og medarbejderudvikling, hvis det ønskes af virksomheden.

DiSC måler en persons adfærd på 4 forskellige dele: Dominans, indflydelse, stabilitet og tilpasningsdygtighed (compliance). Testen indeholder 28 spørgesmålsgrupper med 4 udsagn i hver gruppe. DiSC giver svar på, hvordan medarbejdere reagerer i specifikke situationer.

Der er ingen rigtige eller forkerte testresultater, men derimod vurderes besvarelserne ud fra personens arbejdsrolle med de tilhørende opgaver.

Alle, der tager en profiltest, modtager en personlig gennemgang af deres personprofil og en tilhørende skriftlig rapport.

MPA (Master person analysis)

Det kræver professionel certificering at arbejde med MPA.

Vi er certificerede i MPA-værktøjet og anvender den som fast del af alle rekrutteringer, i teams og til leder- og medarbejderudvikling, hvis det ønskes af virksomheden.

MPA består af et spørgeskema, der danner grundlaget for en personprofil med 9 adfærdstræk, som tegner et billede af, hvilke adfærdstræk en person typisk har i en erhvervsmæssig sammenhæng. Spørgeskemaet er bygget op over 40 spørgsmålsgrupper med 4 udsagn i hver gruppe.

Der er ingen rigtige eller forkerte personprofiler, men personprofilen vurderes ud fra de opgaver, som jobbet kræver.

Alle, der tager en profiltest, modtager en personlig gennemgang af deres personprofil og en tilhørende skriftlig rapport.

Personprofiler, tests og DISC analyse

Mangler du vores hjælp til at finde den rigtige personprofil?
Vores professionelle løsninger kan være svaret til dig.

Vi er eksperter i personprofiler, og vi står altid klar til at hjælpe dig med at finde den rigtige kandidat.

Personprofiler er en nem måde at sikre dig, at du får den rigtige kandidat til jobbet.

Det er for dyrt at ansætte den forkerte medarbejder!

Vil du vide mere?
Vil du vide mere, så kontakt os og hør mere om priser og processen.