Unique HR Solutions

Collaboration with HRpeople includes:

  • Personal external HR partner
  • Access to an HR department
  • High level of competence – skilled specialized HR consultants
  • Flexibility and efficiency – You decide tasks and when to solve them
  • HR consultants that updated on the new rules and trends

We look forward to welcoming you as a customer.

HRpeople din eksterne HRkonsulent, HR opgaver

Contact us and get an HR check by us

Book a competent HR partner at short notice and get value from day 1. We tailor-made HR tasks to the  company’s business strategy and aligned them with where the company wants to strengthen the organization.

We find your new employee / manager in areas such as sales, project management, accounting, IT, administration and management.

We offer Executive coaching and leadership development with certified consultants for both individuals
– and team.

We work with HR processes, HR surveys, APV, contracts and employee handbooks. Everything tailored to your business needs and only when needed. This saves the company time and money.

What our customers say

”HRpeople har givet et perfekt indspark, og har været en stor hjælp til at fastlægge processer i vores nyopstartede filial. Ved hjælp fra HRpeople er vores rekrutteringsproces blevet forbedret, hvilket har resulteret i flere, dygtige medarbejdere og en mere effektiv rekrutteringsprocedure. HRpeople bidrog med en række værktøjer, som er blevet implementeret og bliver brugt på daglig basis i vores virksomhed.”

Daniel M Office & HR Manager

“Jeg har haft fornøjelsen af at arbejde sammen en af HRpeoples konsulenter i HUGO BOSS Nordic. Konsulenten skulle oplære mig og fungerede som en slags mentor for mig, imens jeg kom stille og roligt ind i mit nye job som HR Advisor.”

Maria Louise JohanssonHR Advisor at HUGO BOSS Nordic

“En perfekt løsning for en mellemstor virksomhed, som ikke har mulighed for at ansætte en fuldtids HR-chef. Jeg har haft uvurderlig stor nytte af HRpeople som interim HR Manager, hvor de har assisteret med optimering af CPS Chemical Products & Services A/S’s organisation med basis i en trivselsanalyse og i øvrigt varetog alle selskabets HR-mæssige opgaver, herunder rekruttering samt PU-samtaler”

Peter Goth Engel Director, THYLANDER Group

“Scalepoint har benyttet HRpeople i 2 1/2 år som HR-partner én dag om ugen med reference til direktionen og har i perioden ansat over 25 nye medarbejdere. Scalepoint har været særdeles tilfreds med samarbejdet med HRpeople, som udover løsning af konkrete HR-relaterede opgaver har bidraget til at strukturere og implementere faste procedurer: Annoncering, fastholdelse og udvikling.”

Peter Heering, 2013CEO, Scalepoint Technologies Ltd

“I know HRpeople from several sides. First, I was part of their advisory board, but I have also availed myself of their great experience as HR advisers. In both situations I’ve seen HRpeople as experts in their field. Experts who have the ability to put themselves into a situation to come up with a solution in a constructive manner that was easy to put into practice. I highly recommend HRpeople if you need an HR consultant and general HR management in everyday life.”

Nicolas ZangenbergCEO, Conscribo

“Ét af succeskriterierne for en sund vækstvirksomhed er også struktureret HR-ledelse, personaleadministration og professionelle ansættelsesprocedurer. Dét fokus bør alle tænke på i etableringen af en ny virksomhed – vi valgte HRpeople. HRpeople har virkelig forstået vigtigheden af at sætte det rigtige hold fra starten og specielt deres evner til hurtigt og præcist at vurdere kandidaters menneskelige og sociale evner har været fortræffelig.”

Peter LaanCTO & Co-founder, Preview Networks

“Hele rekrutteringen blev håndteret meget struktureret og inkluderede også jobbeskrivelse og kontraktudarbejdelse. En professionel oplevelse, som vi ser frem til at benytte os af igen.”

Niels Fester Partner, Compass Lean Academy

“Ticket to Heaven har brugt HRpeople i forbindelse med de forskellige HR-opgaver, der krævede en HR-ekspertise. Vi har gennemført og indarbejdet processer omkring jobbeskrivelser og MUS, herunder sparring til samtalen og feedback. Sideløbende har vi brugt HRpeople til rekruttteringsopgaver, herunder test og interviews samt coaching til medarbejdere, der har ønsket dette. Som leder er det vigtigt for mig at få en løbende sparring og coaching – også på ledelsen af medarbejdere og administrationen af de HR-processer, der skal gennemføres og i forholdet til egen selvudvikling, kan jeg anbefale andre ledere at bruge HRpeople, som altid yder professionel service i topklasse.”

Lone HarderSales Manager, Ticket to Heaven

“With great enthusiasm and skills HRpeople was in charge of a large recruitment project recruiting several new employees for our organisation. During this time of 4 weeks we got to know HRpeople as a very experienced HR organisation taking responsibility for every detail in the project. In a very sympathic and loyal way they handled the project from start to end. We had a successful experience working with HRpeople during this time and have been inspired as well.”

Michel NormannCCO, OLE LYNGGAARD COPENHAGEN

“Hos CDM har man en aftale med det eksterne firma, HRpeople, som mindst en gang om måneden er konsulent i virksomheden. Det er også HRpeople, der står for de såkaldte MUS-samtaler, ligesom det praktiske i forbindelse med ansættelser. Ud over de allerede nævnte fordele, har HR-hjælpen undervejs også medvirket til at holde på medarbejdere i CDM.”

(Delhi)Director, CDM A/S

“Vi benytter HRpeople fast ved job, MUS og evalueringssamtaler m.m. HRpeople har et fantastisk menneskekendskab, hvilket har sparet os for mange fejlansættelser. Resultatet heraf er stort. Alt i alt en god investering!”

Martin Falslev AndersenFounder, Trend Sales

Jeg kan anbefale a HRpeople som ekstern sparrings- og samarbejdspartner i HR-sager.
Hun er spot on vedrørende de klassiske faldgrupper inkl. brug af HR-juraen til gavn for både medarbejderne og virksomheden. Dette, så man kan bruge mest mulig tid på at udvikle virksomheden, skabe fremdrift og resultater sammen.

Peder Grims SquadManaging Director at Aaron Equipment Company