Hashtag dit #drømmejob

Lad dig udfordre af en professionel ”Spørge Jørgen”, som konstruktivt kritisk guider dig til at opdage det potentiale du har, det potentiale som er befordringsmidlet til den vej, du skal bevæge dig ad – henimod dit drømmejob.

”Spørge Jørgen” tror på dig – lytter til dig – kræver noget af dig og dine tanker om dig selv fagligt og personligt – du får støtte – sparring og vejledning, så du kan gribe de jobmæssige chancer, du måske ikke helt er klar over, du har, fordi du blot har downloadet din vanlige forestilling om dig selv og dine kompetencer.

Du får øjnene op for, at guldet for dig ligger, i at åbne dit mindset på en helt ny måde, at lytte mere, at reflektere mere og handle mere i retning mod at bruge alle nuancerne af dine kompetencer du har.

En dialog med din professionelle ”Spørge Jørgen” giver dig en indsigt i, hvad der motiverer dig og giver dig ægte passion i et job og på en arbejdsplads. Fordi det er i dialogen med de mange spørgsmål, du får det tankemæssige frirum, der kan være nødvendigt, når du skal stille knivskarpt ind på, hvad drømmejobbet kan være med din personlighed og med de faglige kompetencer, du kan tilbyde at sætte i spil hos ny arbejdsgiver.

Vores erfaring er, at jobsøgere med en klar passion, indsigt og skarphed i jobsøgningen, hurtigt får drømmejobbet. Vanetænkning og vaneoverbevisninger kan lukke dine tanker om dig selv og de kompetencer, du vil tilbyde en arbejdsgiver. Din personlige coach kan være det enzym, der sætter dine tanker i bevægelse – lytter til ”hvad der er på spil i dit univers” og udvikler dig – din horisont og gør en mulig ny kurs attraktiv.

”Spørge Jørgen” karrierecoaching er din hjælp til selvhjælp.

Så #hashtag dig i dialog med en professionel ”Spørge Jørgen”!